Om RenVinyl

Baggrund

Jeg har samlet på 7, 10 og 12″ vinyl plader i over 35 år og har ofte ledt efter gode produkter til at rense, beskytte og opbevare mine mange vinyler. Interessen for god lyd er også bevaret helt tilbage fra teenage årene med selvbyg af forstærkere, rørkonstruktioner og højtalere. Det er gennem tiden blevet til mange eksperimenter med analoge og digitale enheder i anlægget og diverse tweaks for at forbedre lyden.

Da man ofte må bestille vinyltilbehørs produkter fra mange forskellige butikker, er grundlaget for RenVinyl en one stop shop for pladesamleren, således at kvalitets produkter er nemt tilgængeligt. Webshoppen blev startet i 2016 og er vokset i omfang til også at omfatte udvalgte HiFi produkter der repræsenterer ren god lyd lyd for pengene.

I 2020 åbnede RenMusik butikken i Bagsværd der har det unikke koncept samlet under samme tag; HiFi og pickupper, nye og 2hand vinyler, pladerenseprodukter, Danmarks største sortiment af sleeves, specialkasser til opbevaring og servicering af pladespiller og skift af pickup.

Har du spørgsmål

Der bliver løbende tilføjet nye produkter og information til siden. Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du vil vide mere om det enkelte produkt, har input eller står og mangler et produkt der ikke findes på siden. Send en e-mail til: kontakt@renvinyl.dk.

Med RenVinyl hilsen

Kenn Larsen