RenMusik er godt i gang – se varesortimentet på RenVinyl

RenMusik er kommet godt fra starten – se sortimentet på RenVinyl.dk
Vi er kommet godt i gang i RenMusik, og vi har etableret butikken som et Sound Upgrade Center. Det betyder, at vi tilbyder en række services, der kan optimere din lyd:

  • Pladespillerservice: Du kan indlevere din pladespiller til et tjek, hvor den bliver justeret og optimeret til bedre lyd. Vi skifter også din pickup. RenMusik er autoriseret Ortofon forhandler, og vi fører Rega, Grado og Goldring pickupper.
  • Ultralydsrens: Få ultralydsrenset dine plader, så de bliver klinisk rene. Få også nye inner- og ydersleeves med i prisen.
  • Lytterum: Du kan høre pladespillere, højttalere og forstærkere – og opleve forskellen. Oplev f.eks. en Pro-Ject Tube Box DS2 RIIA med rør med udsøgt lyd.

Derudover fører butikken også en masse vinyludgivelser både 2hand og nye LP-plader. Vi får jævnligt 2hand samlinger ind med mange virkelig gode titler, og der bliver sat nye plader ud i butikken dagligt.

Desværre er det os ikke muligt at have alle vinyltitlerne på renvinyl.dk. Så hvis du har specielle pladeønsker, så kontakt endelig RenVinyl på kontakt@renvinyl.dk. Vi skaffer gerne det, som vi ikke har på lager eller butikken.

LP-plader købes hos RenVinyl og RenMusik i både nyudgivelser og brugt.
RenMusik åbnede i Bagsværd 15. april 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Viewed
Navigation
Luk

Min kurv

Luk

Ønskeliste

Recently Viewed

Close

Dejligt at se dig her !

Et password vil blive sent til din emailadresse.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our Politik for personoplysninger.

Har du allerede en konto?

Luk

Luk

Kategorier