Primal Scream: “Riot City Blues Sessions” – RSD 2021

kr. 275,00

På lager

Primal Scream: “Riot City Blues Sessions” – RSD 2021

15 år jubilæums udgivelse af the 8. studie album med 7 nye ikke tidligere udgivne sange.  Rød og Grøn vinyl.

Track list:

1. Country Girl
2. Nitty Gritty
3. Suicide Sally &. Johnny Guitar
4. When The Bomb Drops
5. Stone Ya To The Bone
6. Gamblin’ Bar Room Blues
7. Country Blues #1/Will I Be Forgiven
8. Little Death
9. To Live Is To Fly
10. Zeppelin Blues While Thinking Of Robert Parker
11. The 99th Floor
12. We’re Gonna Boogie
13. Gimme Some Truth
14. Dolls (Sweet Rock And Roll)
15. It’s Not Enough
16. Hell’s Comin’ Down
17. Sometimes I Feel So Lonely

Label: Sony Music
Number:  194398738314
Land: EU
Released: 2021.06.12
Sound: Stereo
Genre: Rock, Indie Rock
Varenummer (SKU): 955008 Kategorier: , ,

Min kurv



Recently Viewed


Dejligt at se dig her !

Et password vil blive sent til din emailadresse.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our Politik for personoplysninger.

Har du allerede en konto?