Historien om RenVinyl

Jeg har samlet på 7, 10 og 12″ vinylplader i over 35 år og har ofte ledt efter gode produkter til at rense, beskytte og opbevare mine mange vinyler. Interessen for god lyd er bevaret helt tilbage fra teenageårene med selvbyg af forstærkere, rørkonstruktioner og højttalere. Det er gennem tiden blevet til mange eksperimenter med analoge- og digitaleenheder i anlægget og diverse tweaks for at forbedre lyden.

RenVinyl er tænkt som en one-stop-shop for dig som samler på plader, hvor kvalitetsprodukter er gjort nemt tilgængelige og hvor god lyd er en præference.

RenVinyl blev startet i 2016 og omfatter nu også udvalgte hi-fi produkter, der giver god lyd for pengene. I 2020 åbnede RenMusik butikken i Bagsværd, der har samme unikke koncept med hi-fi, pickupper og tilbehør, nye og 2hand vinyler, pladerenseprodukter, Danmarks største sortiment af sleeves, specialkasser til opbevaring og servicering af pladespiller fx skift af pickup. I 2023 blev vi autoriseret Pro-Ject Top Forhandler – 1 ud af kun 6 i Danmark. Det betyder topservice.

Har du spørgsmål

Der bliver løbende tilføjet nye produkter og information til siden. Du er altid velkommen til at sende mig en email, hvis du vil vide mere om det enkelte produkt, har input eller står og mangler et produkt, der ikke findes på siden.

Med RenVinyl hilsen
Kenn Larsen

KONTAKT RENVINYL

Hvad kan vi hjælp med?

Lokal afhentning betyder nu, at du kan afhente i vores fysiske butik RenMusik på Bagsværd Hovedgade 133, 2880 Bagsværd. Se åbningstider under RenMusik. Du får en mail, når din ordre er klar til afhentning.

Anden levering sker med GLS  til hjemmeadressen eller pakkeshop, som du vælger, når du bestiller i webshoppen.

RenMusik, Bagsværd Hovedgade 133, 2880 Bagsværd
Åbningstider: Mandag-fredag kl. 12-18, lørdag kl. 10-14
Kontakt: +45 2610 0711

Plade- og hi-fi-butikken RenMusik i Bagsværd har et bredt udvalg af nyt og brugt vinyl, vinyltilbehør, pladerensere samt specielt udvalgt hi-fi. Du kan købe langt flere vinyludgivelser i RenMusik end i webshoppen.

Butikken åbnede i april 2020.

Du har mulighed for at afhente din RenVinyl ordre i butikken ved at vælge lokal afhentning i webshoppen. Du vil blive kontaktet, når orderen er klar til afhentning.

Har du spørgsmål til en ordre eller til nogle af produkterne på webshoppen, så send en mail på kontakt@renvinyl.dk.

Du kan se telefontiderne her på siden. Men vær opmærksom på, at jeg ikke altid kan svare telefonen, grundet travlhed. Læg besked eller skriv evt. dit telefonnummer i en e-mail, så bliver du ringet op.

RenVinyl sælger et bredt udvalg af vinylbeskyttelse og tilbehør til pladebutikker og hi-fi-butikker i Danmark. Skriv til kontakt@renvinyl.dk for at få oplyst priser og sortiment.

Du finder en samling af ofte stillede spørgsmål under FAQ i hovedmenuen.

Deltagelse på plade- og Hi-Fi-messer

RenVinyl har deltaget på en del hi-fi- og plademesser rundt omkring i Danmark (bl.a. Nørrebro Plademessen, Absalon Plademessen, SoundSociety i Aarhus, Højttalerfabrikken i Roskilde).

Hvis du ønsker at se, hvilke messer RenVinyl deltager på, så kan du enten følge RenVinyls FaceBook side eller tilmelde dig nyhedsbrevet fra her.

Du finder desuden en totalliste over plademesser i Danmark på plademesser.com.

Telefontider
Mandag: kl. 9-12
Tirsdag: kl. 9-12
Onsdag: kl. 9-12
Torsdag: kl. 9-12
Fredag: kl. 9-12
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Karriere

Vi har pt ingen ledige stillinger. Men du skal være velkommen til at sende din uopfordrede ansøgning til kontakt@renvinyl.dk

Hvem er RenVinyl?

Kenn Larsen

Kenn Larsen

Direktør, ejer og stifter

Email: kontakt@renvinyl.dk

Kenn er en passioneret musikelsker og hi-fi-entusiast. Han har altid været drevet af at opleve god lyd og særlige musikoplevelser både live og på vinyl.

Viewed
Navigation
Luk

Min kurv

Luk

Ønskeliste

Recently Viewed

Close

Dejligt at se dig her !

Et password vil blive sent til din emailadresse.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our Politik for personoplysninger.

Har du allerede en konto?

Luk

Luk

Kategorier